LANGER VERBLIJF

Casual en toch stijlvol. Ongecompliceerd comfort. Volop ruimte. Goed thuis in de buurt.

Welkom bij BOAT&CO!

Goed nieuws als je overweegt om voor langere tijd naar Amsterdam te komen: we ontwierpen onze appartementen in de Amsterdamse Houthaven met jou in ons achterhoofd. De appartementen hebben één of twee slaapkamers, een badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een woonkamer. Ze hebben ook een ruime werkplek, die eveneens kan dienen als eettafel. Je krijgt elke twee dagen schone handdoeken; elke vier dagen zorgen we voor schoonmaak en verse lakens.

Onze kamers zijn eigenzinnig van karakter, stijl en ontwerp, maar wel altijd met een huiselijk gevoel. Ze bieden volop ruimte en prachtig (zijwaarts of frontaal) uitzicht over het IJ en de gracht. Het hotel heeft ook een in-house gym & wellness, een atrium met lekker veel daglicht, een restaurant, bar en terras aan het water. De sfeer is nuchter & gezellig, met oprechte service.

De oevers van het IJ in de Amsterdamse Houthaven groeien in snel tempo uit tot een levendige hub vol lekker eten, design en vooruitstrevende ondernemers. De binnenstad (de Jordaan en de Negen Straatjes) en het Westerpark zijn ook vlakbij, in het geval dat je de voorkeur geeft aan de meer traditionele Amsterdamse stadsgezichten en activiteiten.

Dankzij onze locatie is BOAT&CO makkelijk te bereiken per fiets, auto en met het OV. Fietshuur zit standaard inbegrepen in je short stay-pakket. Fietsen is immers de populairste - en wellicht ook de handigste - manier om je in Amsterdam te verplaatsen. Binnen een kwartier sta je al op Amsterdam Centraal of in de binnenstad.

Pak je liever de bus? Die brengt je naar Amsterdam Centraal, Sloterdijk of het centrum in minder dan 15 min. Als je met de auto komt, zit je via de stadsroutes binnen een paar minuten op de A10. Schiphol is 20 min. rijden. Je kunt bovendien een parkeerplek reserveren in onze ondergrondse parkeergarage. Die heeft ook een fietsenstalling en laadpalen voor elektrische auto’s.

Of je nu van standplaats verandert, op een project werkt of anderszins zakelijk reist, BOAT&CO biedt flexibele mogelijkheden voor een comfortabel kortverblijf. Het hele jaar rond.

What’s in it for you

  • Uitstekende zakelijke locatie
  • Ruime, verzorgde appartementen
  • Hotelservices
  • VIP-behandeling van de eerste tot de laatste dag

Onze short-stay-specialist maakt graag een vrijblijvende offerte voor je, toegesneden op jouw wensen, op basis van onze scherpste prijzen en voorwaarden.

neem nu contact op