YOUR BEST AND SAFE PLACE TO STAY

We sturen iedereen wat extra liefde in deze tijden! En één ding dat we nu allemaal nodig hebben is transparantie. Daarom willen wij je laten weten dat wij nog steeds de beste en VEILIGSTE plek zijn om te verblijven volgens de COVID-19 veiligheidsrichtlijnen.

First things first: de deuren van ons hotel zijn open en we zijn blij om je te verwelkomen! Wij beschikken over volledig ingerichte appartementen die zeer geschikt zijn om (voor kortere of langere tijd) te verblijven. We bieden ruime gastenkamers, keukens, geweldige service en strikte hygiëneprotocollen.


HEB JE TREK?

Maak je geen zorgen, we zullen je nooit hangry (slecht gehumeurd of prikkelbaar als gevolg van trek) laten worden. De overheidsbeperkingen zijn iets opgeheven, dus ons favoriete hang-out VESSEL-terras is open van 07.00 uur tot 22.00 uur!

Of wees zelf een chef-kok en maak iets klaar in je appartement, want de appartementen zijn volledig uitgerust. "Zei er iemand pannenkoeken als ontbijt?"

 

VOOR ALLE THUISWERKERS

Heb je zin in een andere omgeving? Onze appartementen zijn nog steeds open en beschikbaar voor alle thuiswerkers. We bieden koffie en thee en een ruimte voor dagen waarop je rustig wilt werken (van 8.00 tot 20.00). En de mogelijkheid om wat af te halen om je dag goed te beginnen of om jezelf te verwennen na een dag hard werken. Je kunt je kamer-voor-een-dag (45,-) hier boeken.

BOOK YOUR WORKSPACE

 

VEILIGHEID VOOR ALLES

Een veilige omgeving is voor ons van het grootste belang. De gezondheid van onze medewerkers en gasten is onze topprioriteit en daarom worden we nu al beschouwd als één van de schoonste hotels van Amsterdam (we denken dat zelfs Assepoester trots op ons zou zijn met al die extra schoonmaak). Bekijk alle (extra) maatregelen die we nemen om #yourbestandSAFEplaceotstay te zijn.

 

OCD ALL DAY, EVERY DAY

Onze schoonmaak- en hygiëneprotocollen zijn herzien en aangepast aan de huidige situatie én we hebben de frequentie van al onze schoonmaak verhoogd, inclusief het desinfecteren van alle oppervlakken in appartementen en openbare ruimtes, met extra aandacht voor de balie bij de receptie, liften (en liftknoppen), deurklinken en de openbare badkamers.

 

HANDEN WASSEN

Door het gehele gebouw vind je desinfecterende middelen. We hebben protocollen en ontsmettingsmiddelen verstrekt aan ons operationele team, zodat zij weten wat ze moeten doen en oppervlakken en voorwerpen kunnen ontsmetten tussen interacties met gasten.

 

HOUD DE BORDEN IN DE GATEN

Volg gewoon onze stappen! Ons hotel heeft vloerstickers in de openbare ruimtes om sociale afstandsregels aan te moedigen voor de bescherming van gasten en collega's. Met behulp van onze stickers is het gemakkelijk om de 1,5 meter afstand te bewaren.

 

ONZE HOUSEKEEPING IS ‘ROCKING IT’!

Ons personeel zal het appartement schoonmaken volgens onze verhoogde standaard werkprocedures. De kamerverzorger gebruikt een ontsmettingsmiddel dat geschikt is voor ziekenhuizen om alle plekken waar veel mensen komen schoon te maken. De eindinspectie omvat een behandeling met een elektrostatisch ontsmettingsmiddel van ziekenhuiskwaliteit. Ontsmette appartementen worden aangegeven met een zegel.

 

EIGENLIJK, AL ONZE MEDEWERKERS

We houden dagelijks vergaderingen met onze werknemers om updates uit te wisselen. We zijn allemaal getraind om een sociale afstand van 1,5 meter te houden en indien nodig beschermende kleding te dragen. Medewerkers met symptomen zijn verplicht thuis te blijven tot ze getest zijn.

 

ZELF-ISOLATIE

Mocht je symptomen vertonen die met Covid-19 in verband kunnen worden gebracht, dan zullen wij je vragen om het advies van de overheid strikt op te volgen en je voor minstens 14 dagen af te zonderen. Tijdens de isolatieperiode wordt er geen huishoudelijke hulp geboden, maar het team van de receptie zorgt er graag voor dat leveringen direct aan de deur van het appartement worden gebracht.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat ons weten wat jou bezighoudt!
reservations@boatandco.nl

 


 

INCHECKEN

Hopelijk voel je je helemaal veilig en ontspannen na het lezen van onze voorschriften. Hieronder een overzicht van onze COVID-regels:

  • Handsfree toegang tot het pand, evenals/en waar dit niet geschikt is, een gratis voorraad desinfecterend middel van ziekenhuiskwaliteit bij in- en uitgangen en ook bij liften.
  • Duidelijke bewegwijzering met de voorzorgsmaatregelen die door de overheid zijn uitgestippeld, inclusief regels voor sociale afstand.
  • Tijdens het incheckproces ervaar je minimaal contact met onze collega's, er zijn beschermende richtlijnen en schermen aanwezig bij ontvangstruimtes.
  • Gedesinfecteerde kamersleutels en gedeelde apparaten.
  • Je krijgt op verzoek een gratis welkomstpakket en antibacteriële middelen.
  • Sommige accessoires zijn uit de appartementen verwijderd om de contactfrequentie te minimaliseren, maar op verzoek kunnen we geselecteerde items leveren.
  • De beste service van ons Guest Service Pro-team.
  • Het comfort en de luxe van je eigen ruime appartement.
  • Een onvergetelijk verblijf!

 

Wij volgen de website van de RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) om op de hoogte te blijven en we werken al onze protocollen bij.