City ID: de volgende stap in je carrière

Ernstig eigenzinnig, urban & ambitieus. City ID is een jonge en snelgroeiende hotelgroep die unieke aparthotels combineert met hotelfaciliteiten. City ID bestaat momenteel uit A-partments, Amsterdam ID Aparthotel en TWENTY EIGHT. In september 2019 openen we het langverwachte BOAT&CO.

 

Missie en waarden

Tuurlijk, elk merk excelleert in zijn eigen markt, maar dat is voor ons niet genoeg… We willen de wereld bestormen! We maken plannen om meerdere hotels op strategische locaties in grote steden te openen om zo onze positie in de dynamische horeca-industrie te versterken. Het blijft onze missie om onze gasten het ultieme verblijf te bieden, een memorabele ervaring creërend door ons in ons dagelijkse harde werk te laten gidsen door onze kernwaarden:

 

Creativiteit

We omarmen originele ideeën en initiatieven. Daarom geven we onze guest service professionals veel vrijheid in hoe ze hun werk uitvoeren.

Humor 

Van een beetje humor is nog nooit iemand doodgegaan… We zijn ervan overtuigd dat humor en zelfreflectie essentieel zijn en een goede manier om banden te smeden.

Authenticiteit

Wij geloven dat het optimaliseren van de gastervaring betekent: authentieke mensen die authentieke gastvrijheid bieden op een authentieke plek.
 

Carrièremogelijkheden

Om in onze missie te slagen zijn onze collega’s onze waardevolste troef. Zij kennen onze gasten immers het beste: ze ontwikkelen die individuele connectie en weten op originele wijze aan de noden van onze gasten tegemoet te komen. En waar ze het gepast achten zijn ze vrij om dat ene goedgekozen, soms grappige persoonlijke gebaar te maken namens ons allemaal.

Oftewel, onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van City ID. Daarom hechten we groot belang aan elk van onze medewerkers, en als groeiend bedrijf zijn we altijd op zoek naar talent.

We bieden een veelzijdige, uitdagende en gezellige werkomgeving zodat jouw carrière zijn vleugels kan uitslaan. We streven ernaar om onze medewerkers een stimulerende werksituatie en carrièrekansen te bieden, ongeacht met hoeveel ervaring ze binnenkomen. Je kunt ervan op aan dat je deel wordt van een enthousiast team, dat je managers jouw ideeën en meningen graag willen horen, dat je op interessante projecten mag werken en waardevolle vaardigheden zult ontwikkelen. Bijscholing en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zijn vanzelfsprekend voor stagiairs en junior-medewerkers. En als kers op de kaart zijn er de vrijdagmiddagborrels en een bovengemiddeld salaris.

Als jij denkt dat je volop positieve energie en enthousiasme kan toevoegen aan ons team en als je wilt groeien en je wilt ontwikkelen binnen ons bedrijf, sluit je dan bij ons aan!

Ja, ik wil aan de slag bij City ID!

VACATURES VOOR HOTEL BOAT&CO